Объявление
Объявление
Разместить рекламу здесь
Landmaschinen
Baumaschinen
Лесоводческая техника
LKWs & Transporter
Mietmaschinen
| Категории:

Feng Shou DF-404 G2 Bred model Самоходное шасси

№ QF: 6351603
№ QF: 6351603

Feng Shou DF-404 G2 Bred model Самоходное шасси

правераны прадавец
162.375 DKK (129.900 DKK не вкл. 25% НДС)
Зрабіце запыт аб фінансаванні
Мощность
40 л.с. (29.42 кВт)
Год выпуска
2022
Вид
Подержанная машина
Отображать номер телефона
Размяшчэнне машыны
Падрабязнасці прапановы
Продавец
дилер
Категория
Производитель
Модель
DF-404 G2 Bred model

Описание
Апісанне перакладзена аўтаматычна ({{ sourceLangLong }} -> {{ targetLangLong }})



DF-404 G2 Bred model

Demo-model Typegodkendt model, Special model med ekstra bedde dæk og fælge velegnet til frontlæsser arbejde. TILBUD KUN kr. 1.341,- pr. mdr. Servo, 40 HK 4 cylinder motor med 175 Nm, stor moment, 4 hydraulikudtag bagud, trailerstik, Hjulvægte, standard liftarme. Modellen DF-404 G2 er en kraftfuld maskine som kan bruges næsten alle steder i både store og små bedrifter. Vendegear 8x8 fuldsynkroniseret. Frontlæsser er merpris Kr. 29.900,- + moms.

Kvalitet fra DONG FENG Europe i Holland.

Er du landmand, hesteejer, anlægsgartner, Offentlig virksomhed, ejendomsadministrator eller fritidslandmand så er DF-404 G2 lige noget for dig, traktoren kan bruges på lige vilkår med store traditionelle traktorer da den har alle de fornødenheder der er påkrævet som f.eks. hydraulik, kraftudtag, differentialespærre mm.



Fordelen er dog størrelsen som er væsentligt mindre og som gør den langt nemmere at håndtere f.eks. vejer traktoren ikke mere end 1,7 ton og måler 2,8 m i længden samt 1,9 m i højden. Dette giver mulighed for at komme langt flere steder med traktoren f.eks. i stalde og andre eller ufremkommelige stedet.

Traktoren udmærker sig desuden for at have den rigtige pris til dem der har behov for en maskine men ikke har behov for en dyr og tung maskine.

Motoren er en 4 cylinder diesel med direkte indsprøjtning, den skal ikke forvarme, 40 HK med 175 nM(2400 r/m), som giver den kraft der er nødvendig selv med udstyr som skal kunne præstere, f.eks. vogn, frontlæsser, minigraver, plov og meget mere. Motoren er desuden bygget op mekanisk hvilket gør den nem at vedligeholde.

DF-404 G2 er 4 hjulstrukket som ikke bare gør den nem i terrænet, men også utrolig kraftfuld traktoren trækker op til 8 ton. DF-404 G2 kommer frem på næsten alle underlag som våde marker, sne mm dog gør vægten at den kører fantastisk på en græsplæne og der ikke ødelægger underlaget.

Traktoren har en meget lille venderadius som gør den meget fremkommelig, den er desuden opbygget helt mekanisk hvilket gør det nemt at vedligeholde traktoren, også eventuelle små reparationer kan man nemt klare selv.

Den almindelige service kræver ikke værkstedsbesøg, da den er nem selv at håndtere. Som klares på vores hovedservicecenter i Herning eller hos en aut. forhandler.

Vores folk er i daglig kontakt med fabrikken, derved sikre vi at kvaliteten er som ønsket og forventet. Alle maskiner kvalitetstestes inden de forlader fabrikken. Fabrikken er ISO 9001 godkendte, så kvaliteten er ensartet og høj finish.

Месцазнаходжанне машыны і транспарціроўка
Ihre Zustimmung ist erforderlich. Um die Karte anzuzeigen wird eine Verbindung zu Google aufgebaut, was auch Cookies erzeugt.
Virkelyst 80 - 82, 7400 Herning, DK
Auf Google Maps öffnen

Атрымліваць прапановы без абавязацельстваў

Атрымлівайце прапановы ад некалькіх кампаній з аднаго запыту:
Ваша месца пастаўкі (паштовы індэкс/горад)
Связаться с продавцом
Нумар тэлефона (неабавязкова)
ONJ Tractors
правераны прадавец
Virkelyst 80 - 82
DK-7400 Herning

Больш за 8 Jahren 11 Monaten наbsh.technikboerse.com

Interessiert an Angeboten dieses Händlers?
  1. Klicken Sie auf Händler abonnieren.
  2. Abonnierte Händler und deren Angebote finden Sie unter Suchaufträge.
Падобныя абвесткі ад іншых прадаўцоў
Объявление