Объявление
Объявление
Разместить рекламу здесь
Landmaschinen
Baumaschinen
Лесоводческая техника
LKWs & Transporter
Mietmaschinen
| Категории:

Nordsten EL 122 Луговая борона

№ QF: 5405373  / Внутренний №: 34857
№ QF: 5405373  / Внутренний №: 34857

Nordsten EL 122 Луговая борона

правераны прадавец
цена по запросу
Отображать номер телефона
Размяшчэнне машыны
Падрабязнасці прапановы
Продавец
дилер
Категория
Производитель
Модель
EL 122

Описание
Апісанне перакладзена аўтаматычна ({{ sourceLangLong }} -> {{ targetLangLong }})



EL 122

Горизонтальна фреза KUHN EL 122 - професійний агрегат для якісного розпушування посівних в будь-яких, навіть дуже складних, умовах - завданням якої розроблялися грунтофрези. Поліпшення структури грунту сприяє проростанню і розвитку кореневої системи, підвищуючи врожайність. Завдяки великій робочій ширині моделі EL 122 відмінно підходять для великих землеробських і змішаних господарств польового овочівництва.

Потужність передається на ротор великого діаметра через зубчастий редуктор. Зубчасті колеса виготовлені з поверхнево загартованої сталі і працюють в масляній ванні, що значно збільшує термін служби.


Завдяки міцній конструкції навісна рама має підвищену стійкість до зношування. Декілька положень кріплення і телескопічні зчіпні вилки добре адаптуються до різних тракторів. Крім цього, зчіпні пальці зафіксовані від обертання.


Редуктор DUPLEX, призначений для великих навантажень, що дозволяє працювати із потужними тракторами. Завдяки змінним зубчастим парам, швидкість обертання ротора можна швидко змінити відповідно до типів грунтів. Для роботи в більш широкому діапазоні швидкостей є стандартні та додаткові зубчасті пари, що мають можливість доокомплековуватись іншими видами агрегатів, встановлених на грунтофрезу за допомогою ІІ або ІІІ категорії навіски.


Задні колеса. Для роботи на малій глибині (рекультивація пасовищ, очищення від стебел) каток можна замінити задніми колесами. У транспортному положенні ці колеса повернені всередину, щоб максимально знизити габарити фрези. Полози призначені для робіт, які не потребують однорідної поверхні. Передні колеса регулюються по зазору і котяться по ущільненому грунті, не залишаючи слідів на обробленій смузі.


Бічні відвідні диски запобігають утворенню борозди і намотування органічного матеріалу на кінці ротора. Вони швидко регулюються по висоті і зазору, дозволяючи легко пристосуватися їх до будь-якої ситуації.


Слідорозрихлювачі (опція) призначені для розбивки і вирівнювання утрамбованого грунту за колесами трактора. Вони регулюються по глибині і ширині. Залежно від умов експлуатації, зокрема, від наявності каменів, можливий вибір однієї із двох запобіжних систем: болтової або пружинної.


Каток CRUMBLER. Вал є меншим у діаметрі (390 мм) в порівнянні із катком Maxicrumbler, призначений для роботи на сухих, нелипких грунтах без інтегрованої сівалки. При необхідності можна прибрати знімні стрижні, щоб знизити ймовірність засмічення. Вимоги по обслуговуванню є мінімальнами.


Каток MAXICRUMBLER. Завдяки великому діаметру (520 мм) каток Maxicrumbler менше чинить опір коченню і добре контролює глибину при роботі на сухих, нелипких грунтах без інтегрованої сівалки.


Каток PACKER 2. Даний каток діаметром (515 мм) призначений для роботи широкого спектра станів грунту і особливо рекомендований до використання на глинистих ґрунтах, що мають тенденцію до утворення кірки і затвердіння при висиханні. Він сприяє створенню оптимального посівного ложа, рівномірно ущільнюючи грунт і залишаючи при цьому зверху розпушений шар. Підходить для роботи з легкими інтегрованими сівалками


Каток MAXIPACKER. Завдяки великому діаметру (535 мм) менше чинить опір коченню і великій прохідності. Дуже добре поєднується з більш важкими сівалками. Постачається в стандартному виконанні зі скребками із спеціальним покриттям, які збільшують термін роботи і покращують очистку катка на липких ґрунтах.


Каток PACKLINER. Дуже великий діаметр катка (592 мм) забезпечує відмінне кочення та несучу здатність на грунтах будь-яких типів, особливо у вологих умовах. Залишає після себе якісно ущільнену поверхню.


Каток STEELLINER. Даний каток ущільнює борозну для майбутнього посіву, добре котиться і має відмінну несучу здатність завдяки великому зовнішньому діаметру (550 мм). За рахунок хорошого дроблення на сухих і твердих грунтах, завершує процес розпушування фрезами, розбиваючи великі грудки. В результаті грунт має хорошу структуру, навіть при посіві в складних і вологих умовах.

Відділ продажу (0800) 21 11 99 - с/г техніка (дзвінки з усіх телефонів безкоштовні)
Характеристики:



Тип
EL 122/250
EL 122/280
EL 122/300


Робоча ширина (м)
2,5
2,72
3,0


Габаритна ширина (м)
2,77
2,99
3,25


Агрегатування
3-точкова навіска, кат. ІІ (сумісно із швидкою навіскою кат ІІ та ІІІ)


Контроль глибини
за допомогою передніх коліс


Боковий привід
зубчата передача в масляній ванні


Максимально допустима потужність двигуна при швидкості обертання BOM 1000 обр/хв (кВт/к.с)
92/125


BOM
1 3/8" - 6-шлицевий із пробуксовочною муфтою


Швидкість обертання BOM (обр/хв)
540/750/1000


Задній BOM
+


Тип редуктора
DUPLEX з 2 зубчатими парами


Двошаровий задній кожух
+


Робоча глубина, мін/макс значення (см)
8-23


Діаметр ротора CULTIROTOR (cм)
525


Діаметр ротора CULTITILLER (см)
520


Діаметр ротора CULTIPLOW (см)
550


Кількість C/L-образні ножі (CULTIROTOR)
54
60
72


Кількість нахилених назад зубів (CULTITILLER)
56
60
66


Кількість нахилених вперед зубів (CULTIPLOW)
84
88
100


Загальна вага із полозами СULTIROTOR/ CULTITILLER/ CULTIPLOW (кг)
955-970-1095
995-1007-1155
1


Загальна вага із передніми колесами СULTIROTOR/ CULTITILLER/ CULTIPLOW (кг)
980-995-1120
1
1


Загальна вага із катком MAXICRUMBLER СULTIROTOR/ CULTITILLER/ CULTIPLOW (кг)
1
118
1195-1205-1365


Загальна вага із катком MAXIPACKER СULTIROTOR/ CULTITILLER/ CULTIPLOW (кг)
132
-
147

Месцазнаходжанне машыны і транспарціроўка
Ihre Zustimmung ist erforderlich. Um die Karte anzuzeigen wird eine Verbindung zu Google aufgebaut, was auch Cookies erzeugt.
вул. Вахтангова, 16, Луцьк, UA
Auf Google Maps öffnen

Атрымліваць прапановы без абавязацельстваў

Атрымлівайце прапановы ад некалькіх кампаній з аднаго запыту:
Ваша месца пастаўкі (паштовы індэкс/горад)
Связаться с продавцом
Нумар тэлефона (неабавязкова)
Волинська фондова компанія
правераны прадавец
вул. Вахтангова, 16

Больш за 6 Jahren 10 Monaten наbsh.technikboerse.com

Interessiert an Angeboten dieses Händlers?
  1. Klicken Sie auf Händler abonnieren.
  2. Abonnierte Händler und deren Angebote finden Sie unter Suchaufträge.
Падобныя абвесткі ад іншых прадаўцоў
Объявление